Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi A3 Sportback | Areng mida tunned | Audi Eesti
Audi A3 Sportback külgvaade

A3 Sportback

Kütusekulu (kombineeritud): 5.9–4.8 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 141–119 g/km

Audi A3 Sportback eestvaade

Emotsioonid heas vormis.

Kogege uut Audi A3 Sportbacki ilmeka esi- ja tagaosa disaini ning dünaamilise siluetiga. Selles autos olete digitaalselt mobiilne ja täielikult ühendatud.

Esmamulje loeb.

Teie otsustate, millise värviviimistlusega suudab uus Audi A3 Sportback kõige rohkem mõju avaldada, näiteks district-rohelises, metallik värvitoonis.

Matrix LED esilaternad: Standardvarustusse kuuluvad LED esilaternad ning lisaks saad uuele Audi A3 Sportbackile tellida ka Matrix LED esilaternad, mida täiendavad digitaalse valgussignatuuriga päevasõidutuled. Need parandavad nähtavust ning vähendavad vastu tulevate ja eespool liikuvate sõidukite juhtide pimestamist.

Ruumi rohkemaks.

Uus Audi A3 Sportback on äärmiselt paindlik kaaslane. Teise istmerea allaklappimisel saab pagasi mahtu suurendada 380 liitrilt 1200 liitrini.

Audi A3 Sportback trunk

Intensiivne helikogemus.

Lisavarustusena saab Audi A3 Sportbacki varustada SONOS 3D premium helisüsteemiga. 15 suure jõudlusega kõlarit, sealhulgas subwoofer, muudavad muusika unustamatuks elamuseks. Kõrgete ja madalate toonide hiilgavat taasesitust koos rikkaliku bassiga on võimalik kogeda tervikuna.

Audi Sonos

Audi Application Store.

Kasutage laiaulatusliku ja pidevalt kasvavat populaarsete rakenduste valikut, nagu Amazon Music, Spotify või YouTube, otse oma sõiduki MMI-süsteemis – ilma nutitelefoni kaudu ringiliikumiseta. Amazoni häälteenuse Alexa abil saate näiteks kuulata uudiseid, vaadata ilmateadet või spordisündmusi, voogesitada muusikat ja palju muud.

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Kogege digitaliseerimist.

Navigeerige, suhelge, hankige teavet või lihtsalt nautige laiaulatuslikke teabe- ja meelelahutusfunktsioone – MMI-navigatsiooni ja MMI touch abil. See pakub ka laia valikut Audi connecti teenuseid, mis annavad teile juurdepääsu mobiilsuse digitaalsele maailmale.

Audi A3 Sportback Amazon Music

Amazon Music: Integreerides Amazon Music oma Audisse, saavad Amazon Prime kliendid kuulata üle 2 miljoni hoolikalt valitud laulu. Amazon Music Unlimited klientidel on ligipääs aga üle 70 miljonile laulule ja helisalvestusele.

Isiklik, mitte anonüümne.

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist valikust Themes, oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus automaatselt taustafoto toonidesse.

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Märkus: MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dünaamiline igas perspektiivis.

Täiuslik mugavus või sportlik juhitavus – teie otsustate, kuidas oma uue Audi A3 sportbackiga sõidate. Intelligentsed juhiabisüsteemid ning hübriidtehnoloogia võimaldab energia taaskasutamist.

Audi exclusive.

Muutke oma uus Audi A3 sportback inspireerivalt ainulaadseks – sama eksimatuks kui sina. Valige erinevate eksklusiivsete värvide hulgast, näiteks on valikus Shiraz-punane, metallik.

Audi A3 Sportback Exclusicve

Sama vaheldusrikas kui elu ise.

Audi originaaltarvikud pakuvad funktsionaalseid lahendusi.

Audi A3 Sportback külgvaade

Dünaamilisus üksikasjalikult: Katuseserva süsinikkiud-spoiler on spetsiaalselt kohandatud teie Audi iseloomuga. See rõhutab veelgi sportlikku disaini ja annab sõiduki tagaosale silmatorkava viimistluse.

Audi A3 allstreet.

Audi A3 allstreet.