Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi A3 Sedaan | Areng mida tunned | Audi Eesti

Kütusekulu (kombineeritud): 5.7–4.8 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 137–118 g/km

Audi A3 Sedaan eestvaade

Äratab progressi ellu

Audi A3 Sedaan on digitaalselt igati ühendatud – alates infotainment süsteemidest assistentsüsteemideni välja.

Esmamulje loeb

Su pilk jääb koheselt pidama uuele laiale Audi singleframe iluvõrele ja selle efektsele kärjemustrile. Küljel rõhutab uue Audi A3 Sedaani pikkust tagausteni ulatuv õlajoon, atleetlikkust lisab lai rööbe.

Matrix LED esilaternad: Standardvarustusse kuuluvad LED esilaternad ning lisaks saad uuele Audi A3 Sedaanile tellida ka Matrix LED esilaternad, mida täiendavad digitaalse valgussignatuuriga päevasõidutuled. Need parandavad nähtavust ning vähendavad vastu tulevate ja eespool liikuvate sõidukite juhtide pimestamist.

Ruumi rohkemaks

Oma 40:20:40 jaotusega kokkuklapitava tagaistme seljatoega on uus Audi A3 Sedaan äärmiselt paindlik kaaslane. Pagasi mahutavus teise istmerea taga on kokku 425 liitrit.

Intensiivne helikogemus

Lisavarustusena saab Audi A3 Sedaani varustada SONOS 3D premium helisüsteemiga. 15 suure jõudlusega kõlarit, sealhulgas subwoofer, muudavad muusika unustamatuks elamuseks. Kõrgete ja madalate toonide hiilgavat taasesitust koos rikkaliku bassiga on võimalik kogeda tervikuna.

Audi Sonos

Audi Application Store

Kasutage laiaulatusliku ja pidevalt kasvavat populaarsete rakenduste valikut, nagu Amazon Music, Spotify või YouTube, otse oma sõiduki MMI-süsteemis – ilma nutitelefoni kaudu ringiliikumiseta. Amazoni häälteenuse Alexa abil saate näiteks kuulata uudiseid, vaadata ilmateadet või spordisündmusi, voogesitada muusikat ja palju muud.

Audi Application Store.Audi Application Store.

Märkus: Pildil on Audi A3 Sportback.

Kogege digitaliseerimist

Navigeerige, suhelge, hankige teavet või lihtsalt nautige laiaulatuslikke teabe- ja meelelahutusfunktsioone – MMI-navigatsiooni ja MMI touch abil. See pakub ka laia valikut Audi connecti teenuseid, mis annavad teile juurdepääsu mobiilsuse digitaalsele maailmale.

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist valikust Themes, oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus automaatselt taustafoto toonidesse.

Audi A3 Sportback Cockpit Audi A3 Sportback Cockpit

Märkus: Pildil on Audi A3 Sportback. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dünaamiline igas perspektiivis

Täiuslik mugavus või sportlik juhitavus – teie otsustate, kuidas oma uue Audi A3 Sedaaniga sõidate. Intelligentsed juhiabisüsteemid ning hübriidtehnoloogia võimaldab energia taaskasutamist.

Audi exclusive

Muutke oma uus Audi A3 Sedaan inspireerivalt ainulaadseks – sama eksimatuks kui sina. Valige erinevate eksklusiivsete värvide hulgast, näiteks on valikus Java roheline, metallik.

Audi A3 Limousine Audi Exclusiv

Sama vaheldusrikas kui elu ise

Audi originaaltarvikud pakuvad funktsionaalseid lahendusi.

Audi A3 Sedaan

Jää aktiivseks: Võtke reisile kaasa kaks jalgratast või e-ratast (vastavalt tehnilistele andmetele). Kokkupandav musta värvi Audi jalgrattahoidja haagisekonksu jaoks hõlbustab transportimist ja on tänu väikesele kaalule hõlpsasti kinnitatav.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback.

Audi A3 allstreet

Audi A3 allstreet.