Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi RS Q8 performance | Uues dimensioonis sooritusvõime | Audi Eesti

Kütusekulu (kombineeritud): 13.4–12.8 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 304–291 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Võimsus

471

kW

Kiirendus (0–100 km/h)

3.6

s

Maksimaalne pöördemoment

850

Nm

Jõudlus kohtub elegantsiga

Uus Audi RS Q8 performance: võimsa V8 mootori, linnamaasturi heldete proportsioonide ning luksusliku mugavuse ja eksklusiivse disainiga.

Kütusekulu (kombineeritud): 13.4–12.8 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 304–291 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Tohutult võimas. Muljetavaldavalt dünaamiline.

0-100 km/h vaid 3,6 sekundiga. Uus Audi RS Q8 performance võimsus on 471 kW ja 850 Nm ning avaldab muljet oma hingematva dünaamilisusega, mida toetavad standardsed keraamilised pidurid ning väga hästi häälestatud ajami ja vedrustuse komponendid.


Iseloom täis temperamenti

Uue Audi RS Q8 performance eksklusiivset iseloomu rõhutavad muljetavaldavalt Chilli-punane metallikvärv ja matt "carbon" stiilipakett.

Väljendusrikas täies ulatuses

Valige kuue erineva RS-i disainipaketi hulgast oma isiklikule maitsele vastav. RS disainipakett "red plus", sisaldab muuhulgas "Dinamica" mikrokiuga kaetud dekoorliiste, "Fine Nappa"-nahkpolstreid, punaseid kontrastseid õmblusi ning musta turvavööd punase servaga.

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist valikust Themes, oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus automaatselt taustafoto toonidesse.



Audi connect

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

Märkus: Pildil on Audi Q6 SUV e-tron.

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa⁵ saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.


Audi Q8 SUVAudi Q8 SUV

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV.

MMI-Display Audi A6 Saloon

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

MMI-Display Audi Q8

Amazon Music

Integreerides Amazon Music oma Audisse, saavad Amazon Prime kliendid kuulata üle 2 miljoni hoolikalt valitud laulu. Amazon Music Unlimited klientidel on ligipääs aga üle 70 miljonile laulule ja helisalvestusele.

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV.

Man is holding Smartphone with open myAudi App in his hand

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

MMI-Display Audi Q8

Teemad

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: ostke lihtsalt oma lemmikpilt myAudi rakenduses "Teemade" alt ja määrake see MMI taustapildiks.

Märkus: Pildil on Audi A6 Avant. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Muutke oma Audi RS Q8 performance inspireerivalt ainulaadseks – Audi exclusive paketi abil kohandatud värviviimistlusega laias värvivalikus. Täpselt nii, nagu soovite.

RS Q8 SUV

RS Q8 SUV

Kütusekulu (kombineeritud): 13.4–12.7 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 305–289 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Audi SQ8 SUV külgvaade

SQ8 SUV

Kütusekulu (kombineeritud): 12,8–12,0 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 291–272 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Audi Q8 SUV Eestvaade

Q8 SUV

Kütusekulu (kombineeritud): 11,4–8,0 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 259–210 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.