Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi RS Q8 SUV | Uues dimensioonis sooritusvõime | Audi Eesti

Keskmine kütusekulu (kombineeritud): 13.4–12.7 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 305–289 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Võimsus

441

kW

Kiirendus (0–100 km/h)

3.8

s

Maksimaalne pöördemoment

800

Nm

Uues dimensioonis sooritusvõime: Uus Audi RS Q8 SUV

Kõige võimsam kupeemaastur Audi Sport’ilt: 441 kW (600 hj) arendav Audi RS Q8 SUV. Lisaks oma RS-võimekusele avaldab RS Q8 SUV muljet erakordse mitmekülgsusega – nii sõidukogemuse kui ka disaini osas.

Keskmine kütusekulu (kombineeritud): 13.4–12.7 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 305–289 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Närvikõdi nupuvajutusel

Järgi oma kirge: Audi RS Q8 SUV-ga saad seda teha ületamatu enesekindlusega. Eheda dünaamilisuse tagavad neljaliitrine V8 TFSI mootor võimsusega 441 kW (600 hj) ja maksimaalse pöördemomendiga 800 Nm ning pidev quattro nelikvedu koos kaheksakäigulise tiptronic käigukastiga. Kuid lisaks pakub RS Q8 SUV efektiivsust – seda tänu 48-voldisele poolhübriidsüsteemile ja silindrite deaktiveerimise tehnoloogiale, mis lülitab sobivates tingimustes pooled silindrid välja.

Audi RS Q8 rear view

Nutikas viis tohutu jõu rakendamiseks

Eristu teistest – eristu selgelt. Selles aitab Sind uus Audi RS Q8, mis pakub legendaarset quattro nelikvedu ja lisavarustusena rataste vahel optimaalselt jõudu jagavat sportdiferentsiaali. Oma panuse annavad ka standardvarustusse kuuluv, spetsiaalselt RS-i jaoks seadistatud adaptiivne õhkvedrustus ning elava reageerimise ning suurepärase sõidustabiilsuse tagav nelikroolimine. Dünaamilisust lisab – eriti kurvides – lisavarustuse elektromehaaniline kaldumise vähendamine. Audi drive select sõidurežiimide ja roolil asuva “RS MODE” lülitiga saad auto iseloomu muuta vaid ühe nupuvajutusega. Soovi korral on tippkiirus võimalik tõsta 250 km/h asemel kiiruseni 305 km/h.

Üdini järjekindel: sõitjateruum

Sa tead oma teed – ja mitte miski ei kalluta sind sellelt kõrvale. Ka Audi RS Q8 SUV jääb oma dünaamilisele karakterile kindlaks, pakkudes puhta ning harmoonilise disainiga sõitjateruumi. Ruumikuse muljet süvendavad kitsas näidikupaneel ning selged horisontaaljooned. Siseruumi keskne disainielement on lai sümmeetriline keskkonsool, mida ümbritseb süsinikviimistlus. Standardvarustusse kuuluvad musta värvi Alcantara/nahkpolstri ja RS-embleemidega sportistmed, mis tagavad tugeva külgtoe ka kõige nõudlikumal sõidul. Soovi korral saab tellida perforeeritud nahaga RS sportistmed, mille puhul kasutatakse esiistmetel kärjemustriga Valcona nahka. Viimse detailini pakuvad sportlikkust RS disainipaketid (hall ja punane), mis kombineerivad Alcantara ja naha kontrastsete õmblustega.

Panoraamekraan Audi Q6 SUV e-tron

Audi connect.

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

Märkus: Pildil on Audi Q6 SUV e-tron.

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa⁵ saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.



Audi Q8 SUVAudi Q8 SUV

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV.

MMI-ekraan Audi A6 Sedaan

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

MMI-ekraan Audi Q8

Amazon Music

Integreerides Amazon Music oma Audisse, saavad Amazon Prime kliendid kuulata üle 2 miljoni hoolikalt valitud laulu. Amazon Music Unlimited klientidel on ligipääs aga üle 70 miljonile laulule ja helisalvestusele.

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV.

Nutitelefon

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

MMI-Ekraan Audi Q8

Teemad

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: ostke lihtsalt oma lemmikpilt myAudi rakenduses "Teemade" alt ja määrake see MMI taustapildiks.

Märkus: Pildil on Audi A6 Avant. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Muutke oma Audi RS Q8 SUV inspireerivalt ainulaadseks – Audi exclusive paketi abil kohandatud värviviimistlusega laias värvivalikus. Täpselt nii, nagu soovite.

RS Q8 performance

RS Q8 SUV performance

Kütusekulu (kombineeritud): 13.4–12.8 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 304–291 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Audi SQ8 SUV eestvaade

SQ8 SUV

Kütusekulu (kombineeritud): 12,8–12,0 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 291–272 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.

Audi Q8 SUV Eestvaade

Q8 SUV

Kütusekulu (kombineeritud: 11,4–8,0 l/100 km; CO₂ emissions (kombineeritud): 259–210 g/km; CO₂ emissiooniklass: G.