Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi S e-tron GT | Audi Eesti

S e-tron GT

Energiatarve (kombineeritud): 19.7–18.0 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.

Sõiduulatus kuni

609

km

Sõiduulatus

280

km

10 minutilise laadimise korral

Laadimistase 10% kuni 80%

18

min

maksimaalse alalisvoolu laadimisvõimsusega kuni 320 kW

Kõige intensiivsem Audi, mille oleme kunagi ehitanud.

Uus Audi S e-tron GT: võimsaim Audi S mudel ühendab täiselektrilise Gran Turismo võimsuse ja ilu, pika sõiduulatuse, suure laadimisvõime ja põneva sõidudünaamikaga.

Energiatarve (kombineeritud): 19.7–18.0 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.

Toimib ka laadimisel.

Kogege muljetavaldavat jõudlust ka laadimisel. Maksimaalne laadimisvõimsus kuni 320 kW on saavutatav juba madalatel temperatuuridel. Uus, veelgi stabiilsem laadimiskõver muudab kiirlaadimise ehtsaks kogemuseks.

Võimsus "Launch Control" režiimis

500

kW

Kiirendus (0-100 km/h) "Launch Control" režiimis

3,4

s

Aku maht (neto)

97

kWh

Iga kurv on rõõm.

quattro nelikvedu ja aktiivvedrustus tagavad sportautode hingematva dünaamilisuse. Tänu elektrilisele pöördemomendi vektorimisele suunatakse tagatelje veoratastele vastavalt vajadusele erineval tasemel pöördemomenti. See tagab kurvides väleduse.

Energiaga laetud esteetika.

Audi S e-tron GT-l on sujuv siluett, pikk teljevahe ja silmatorkav S-disain. Hõbedane metallikvärvi viimistlus rõhutab võimsat vormi Gran Turismo proportsioonidega.

Audi s e-tron GT külgvaade

Funktsioon võib olla ilus: Koos optimeeritud vormidega, nagu õhuvooluga rattakoopad, annab S e-tron GT sportlik siluett eriti hea aerodünaamika. 20-tollised S-kujundusega kergmetallveljed koos karbiidpidurisüsteemi ja oranžide pidurisadulatega täiustavad dünaamilist külgvaadet.

Kuni detailideni sportlik.

Juhile orienteeritud paigutus, sportliku kontuuriga rool ja valgustatud S-logoga esiistmed loovad interjööri sportauto atmosfääri.

Interjöör

Pooluse positsioon: Sportistmed plus pakuvad kurvides head külgtuge ja Cascade riidest versioonis on need valmistatud osaliselt taaskasutatud kiududest. Peatoe all olev valgustatud S-logo ja oranžid kontrastsed õmblused muudavad istme pilkupüüdvaks – täpselt nagu ülevalt ja alt lõigatud rool.

Audi MMI system

Audi connect.

Ülim ühendus otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

Märkus: Pildil on Audi RS e-tron GT.

Audi Application Store Youtube

Audi Application Store.

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.



Märkus: Pildil on Audi RS e-tron GT.

Amazon Music

Amazon Music

Saate nüüd ka teel olles kasutada populaarset Amazoni muusikateenust. Tõesti lihtsalt ja ilma nutitelefoni või rakenduseta.

Functions on Demand

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

Themenwelt

Temaatika

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: ostke lihtsalt oma lemmikpilt myAudi rakendusest jaotises Teemad ja määrake see MMI taustapildiks.

RS e-tron GT performance

RS e-tron GT performance

Energiatarve (kombineeritud): 20.8–18.7 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.

RS e-tron GT

RS e-tron GT

Energiatarve (kombineeritud): 21.1–18.4 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.