Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi S6 Avant e-tron | Elektriline sõidurõõm igas päevas | Audi Eesti
Audi A6 Avant performance dynamic

S6 Avant e-tron

Energiatarve (kombineeritud): 17.4–16.4 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.

Sõiduulatus kuni

647

km

Sõiduulatus

265

km

10 minuti pikkuse laadimise puhul

Laadimistase 10% kuni 80%

21

min

maksimaalse alalisvoolu laadimisvõimsusega kuni 170 kW

Elektriline sõidurõõm igas päevas.

Elektriline jõudlus koos sportliku disainiga: uus Audi S6 Avant e-tron.

S6 Avant e-tron

Stromverbrauch (kombiniert)*: 17.4–16.4 kWh/100 km

CO₂-Emissionen (kombiniert)*: 0 g/km

Change Exterior Color
Change Rims

Võimsus

370

kW

Kiirendus (0-100 km/h) "Launch Control" režiimis

3,9

s

Tippkiirus

240

km/h

Katkematu tõuge.

Kogege praktiliselt vaikset kiirendust kuni 370 kW võimsusega.  "Launch Control" režiimis on võimalik isegi ajutist võimsust suurendada kuni 405 kW, maksimaalne kiirendus 0–100 km/h vähem kui 3,9 sekundiga.

Audi S6 e-tron Avant düünaamika

Täiselektriline quattro ajam: Täiselektrilise quattro ajamiga saate nautida suurepärast veojõudu ja suuna stabiilsust. Seda seetõttu, et esi- ja tagatelje elektrimootorite veojõud jaotub kõigi nelja ratta vahel vastavalt vajadusele.

Energiast pakatav disain.

Uus Audi S6 Avant e-tron plasmasinise värviga peegeldab selle sportlikkust väljast – S-spetsiifiliste elementidega, nagu S-embleemid ja S-kaitserauad, aga ka kroomitud matt hõbedaste aktsentidega.

Audi S6 e-tron Avant Eest
Audi S6 e-tron Avant külgvaade
Audi S6 e-tron Avant tagantvaade

Karismaatiline valgussignatuur: Uus laternate disain ärkab ellu maatriks-LED-esilaternate ja teise põlvkonna digitaalsete OLED-tagalaternatega millel on digitaalsed valgussignatuurid. Selles kombinatsioonis on saadaval kokku kaheksa digitaalset valgussignatuuri, sealhulgas uus aktiivne digitaalne valgussignatuur.

Avastage uusi horisonte.

Panoraamklaaskatus muudab selgelt struktureeritud interjööri veelgi avaramaks ja rõhutab kvaliteetseid materjale. See täidab katuseala peaaegu täielikult ja koosneb üheksast segmendist, mida saab elektriliselt pimendada.

Audi A6 e-tron Sportback roofAudi A6 e-tron Sportback roof

Märkus: Pildil on Audi A6 Sportback e-tron performance.

Audi S6 e-tron Avant istmed

Sportlik õhkkond: Arras punased rombmustriga perforeeritud Fine Nappa nahast/Milano nahast sportistmed pluss tagavad väga hea külgmise toe. Sportlikku välimust täiendavad S-embleemiga nahkkattega sportrool, süsinikkiustruudukujulised dekoorliistud ja S-logoga sisenemistuled.

Audi A6 Limousine MMI

Audi connect.

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

#

Audi Application Store.

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.


#

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

Märkus: Pildil on Audi A6 Sportback e-tron performance.

#

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

Audi Smart Service on Smartphone

Smart service

Hoolduse meeldetuletuse ja sõiduki kaugdiagnostika abil hoiab Audi teie sõidukil ka eemalt silma peal, pakkudes kiiret ja individuaalset abi. Et teie teekond oleks täiesti muretu.

Märkus: Pildil on Audi Q6 SUV e-tron.

Sportlik, ka igapäevases kasutuses.

Muljetavaldava sõiduulatuse ja kiirlaadimisvõimalusega uus Audi S6 Avant e-tron ühendab endas sõidunaudingu ja igapäevase sobivuse. Väga paindliku ruumikontseptsiooniga pakub sõiduk iga päevaga ka rohkem vabadust, näiteks tänu kokkuklapitavale tagaistmele ja kahele pagasiruumile ees ja taga.

#

S6 Sportback e-tron

#

A6 Avant e-tron performance

#

A6 Sportback e-tron performance