Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi S5 Limousine | Sportlikkuse uued mõõtmed | Audi Eesti
Audi S5 Sedaan

S5 Sedaan

S5 Sedaan

Kütusekulu (kombineeritud): 7.7–7.4 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 175–167 g/km; CO₂ emissiooniklass: F.

Võimsus

270

kW

koos MHEV plus tehnoloogiaga

Kiirendus (0–100 km/h)

4.5

s

Maksimaalne pöördemoment

550

Nm

Sportlikkuse uued mõõtmed.

Juba kümnenda põlvkonna debüüdiga kannab kauaaegne ja enimmüüdud Audi A4 mudeliseeria nüüd nime Audi A5. Uus Audi S5 Sedaan avaldab muljet tugevate proportsioonide, S-spetsiifilise disaini ja suure jõudlusega TFSI mootoriga.

S5 Sedaan

Kraftstoffverbrauch (kombiniert)*: 7.7–7.4 l/100 km

CO₂-Emissionen (kombiniert)*: 175–167 g/km

Change Exterior Color
Change Rims

Võimas. Dünaamiline. Esteetiline.

Audi S5 sedaan kiirgab Ascari-sinises metallik välisvärvuses. Täiendavad visuaalsed rõhutused hõlmavad Singleframe iluvõre sportlikku kärgstruktuuri ja tagaspoilerit. See mitte ainult ei paranda aerodünaamikat, vaid annab ka tugeva disaini avalduse.

Võimas TFSI mootor.

Audi S5 Sedaan 3,0-liitrine TFSI mootor on kombineeritud ülitõhusa MHEV plus tehnoloogia, 48 V akuga ja quattro nelikvedu parandab veojõudu.

Puristlik disain, nutikas tehnoloogia

Avarast interjöörist õhkub puristlikku esteetikat ning tänu täielikult digitaliseeritud instrumentidele ja juhtnuppudele on see muutunud digitaalseks lavaks, mida raamivad kvaliteetsed pinnad.

S5 Sedaan istmed

Sportlikkus – ka interjööris: Sportistmed "plus", ees perforeeritud nahast, rombimustritega ja kontrastsete õmblustega tagavad väga hea külgmise toetuse. Sportlikku välimust täiendavad micro-twill structure dekoorliistud.

Audi A5 Sedaan MMI

Audi Application Store teie Audis.

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Audi A5 Sedaan MMI

Audi connect.

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Audi A5 Sedaan MMI

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Audi Smart Service nutitelefonis

Smart service

Hoolduse meeldetuletuse ja sõiduki kaugdiagnostika abil hoiab Audi teie sõidukil ka eemalt silma peal, pakkudes kiiret ja individuaalset abi. Et teie teekond oleks täiesti muretu.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Functions on Demand

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

edition one

edition one magneesiumhallide aktsentidega.

Tähistage mudeli lansseerimist väljaandega edition one – eksklusiivses magnetic-hallis välisvärvuses. Samuti avaldab muljet välispakett mustade ja magneesiumhallide aktsentidega ning 19-tollised kergmetallveljed, 5-topelt-V-kodaraga disainga.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.