Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q3 TFSI e | Elektriline ja kõigeks valmis | Audi Eesti
Audi Q3 TFSI e

Q3 TFSI e

Elektriline ja kõigeks valmis. Audi Q3 TFSI e.

Keskmine kütusekulu kombineeritud: 1.7–1.4 l/100 km
Keskmine energiatarve kombineeritud: 16.0–14.4 kWh/100 km
Keskmine CO₂ heide kombineeritud: 39–32 g/km

Elektriseeriv linnamaastur kogu perele. Audi Q3 TFSI e. Uuenduslik pistikhübriid, mis suudab elektriliselt ning kohapealsete heitmeteta läbida 41 kuni 51 kilomeetrit. Ning pakub seejuures palju ruumi, tehnilisi innovatsioone ning täiustatud vedrustust, mis muudab sõidu veelgi dünaamilisemaks.

Ühendatud jõud

Koge elektrimootori ja sisepõlemismootori dünaamilist koostööd. Audi Q3 45 TFSI e mootorite kombineeritud võimsus on 180 kW ning maksimaalne pöördemoment 400 Nm. Boost funktsiooni abil tagab see 0-100 km/h kiirendusaja 7,3 sekundit.

 

Elektriseerivad lühisõidud

Täielikult laetud akuga on sinu kasutuses elektriline tippvõimsus 85 kW ning maksimaalne pöördemoment 330 Nm. Elektriline sõiduulatus on u 45 - 51 kilomeetrit ja elektriga sõites tippkiirus kuni 140 km/h.

Kohandatav sõidukogemus

Laetud akuga stardib Audi Q3 TFSI e alati elektrirežiimis ja käivitab sisepõlemismootori ainult vajadusel. Sihtpunkti sisestamisel navigatsioonisüsteemi läheb auto hübriidrežiimi. Kasutades teekonnainfot, kombineerib sinu Audi kaht mootorit, et võiksid sõita võimalikult palju ainult elektri jõul. MMI võimaldab sul valida ka teisi sõidurežiime: tee oma igapäevased lühisõidud elektriliselt või kasuta peamiselt sisepõlemismootorit, et säästa akut hilisemaks elektriliselt läbitavaks teekonnaks (Hold režiim) või lae tõhusamalt akut (Charge režiim).

 
Audi Q3 TFSI e spetsifikatsioon

Koguvõimsus

180

kW

Kiirendus

7.3

s

0 kuni 100 km/h

Sõiduulatus (elektri jõul)

45–51

km

Audi virtual cockpit Audi Q3 TFSI e

Kõigest ülevaatlikult

Lisaks paljudele tuttavatele funktsioonidele ja ekraanidel kuvatavale infole annavad kõrgresolutsiooniga MMI ekraan ning Audi virtual cockpiti võimsusemõõdik ülevaate elektrikasutusest, aku laetuse tasemest ja energia salvestamisest pidurdamisel.

Lihtsaks muudetud kodulaadimine Audi Q3 TFSI e

Lihtsaks muudetud kodulaadimine

Standardvarustusse kuuluva e-tron compact laadimissüsteemi abil laed oma Audi Q3 TFSI e akut kodus kas tava- või tööstusvoolu abil võimsusega kuni 3,7 kW.

Loe lisaks

Värvid ja veljed

2Y2Y-42F_Pyramid_AU32x_Q3_001_03.jpg
Glacier-valge metallik Glacier-valge metallik
Chronos-hall metallik Chronos-hall metallik
Navarra-sinine metallik Navarra-sinine metallik
Turbo-sinine Turbo-sinine
Tango-punane metallik Tango-punane metallik
20" Kergmetallveljed, 5-topeltkodaraga punane, matt must või kõrgläikega viimistlus 20" Kergmetallveljed, 5-topeltkodaraga punane, matt must või kõrgläikega viimistlus
19" Kergmetallveljed, 5-kodaraga "Dynamic" disain 19" Kergmetallveljed, 5-kodaraga "Dynamic" disain
19" Kergmetallveljed, 5 topeltkodaraga, titaan-hall matt, osaliselt poleeritud 19" Kergmetallveljed, 5 topeltkodaraga, titaan-hall matt, osaliselt poleeritud
19" Kergmetallveljed, 7-kodaraga "rotor" disain, antratsiit, osaliselt poleeritud 19" Kergmetallveljed, 7-kodaraga "rotor" disain, antratsiit, osaliselt poleeritud
paindlik ruumikontseptsioon Audi Q3 TFSI e

Mitmekülgne jõuallikas, paindlik ruumikontseptsioon

Ruumi kokkuhoiu nimel on elektrimootori aku paigutatud pakiruumi sileda põranda alla. Tänu sellele on pakiruumi suurus 300 liitrit ja kui istmete seljatoed alla klappida, siis lausa kuni 1375 liitrit. Lisavarustusena pakutav tagaistme plus-pakett tagab veelgi suurema paindlikkuse. Tagaistet saab pikisuunas nihutada ning selle seljatoe kallet reguleerida, ühtlasi on seljatoed suhtes 40 : 20 : 40 kokku klapitavad.

Ruumi sportlikkuse jaoks

Interior design selection ja S line paketid – kaks paeluvat võimalust sõitjateruumi täiustamiseks. Interior design selection paketiga on armatuurlaud ja uste käetoed osaliselt kaetud Alcantaraga.

 
 

S line pakett lisab istme seljatugedele ja nahkkattega sportroolile S-embleemid. Veelgi sportlikumaks muudavad sõitjateruumi tumedast alumiiniumist elemendid ja valgustuse ning alumiiniumviimistlusega lävepakud.

Interjöör

Eriline välimus

Audi Q3 TFSI e dünaamilised jooned ja põnevalt kujustatud pinnad aitavad massist eristuda. Atraktiivsuse ja isikupära tagavad efektne esiosa ning lisavarustuse hulka kuuluvad maatriks-LED esituled koos dünaamiliste suunatuledega. Lase S line varustuspaketil ühtlasi oma sportlikku külge näidata, juhtides auto võimekusele tähelepanu dünaamiliste disainielementidega nagu näiteks S line kaitserauad.

Audi Q3 TFSI e