Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi A6 Avant e-tron performance | Võimas. Sportlik. Emotsionaalne | Audi Eesti

A6 Avant e-tron performance

Energiatarve (kombineeritud): 17.0–14.8 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.

Sõiduulatus kuni

720

km

Sõiduulatus

295

km

10 minuti pikkuse laadimise puhul

Laadimistase 10% kuni 80%

21

min

maksimaalse alalisvoolu laadimisvõimsusega kuni 170 kW

Avant – arenenud.

Täiesti uus, täiselektriline Audi A6 Avant e-tron performance.

A6 Avant e-tron

Energiatarve (kombineeritud): 17.0–14.8 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooniklass: A.

Change Exterior Color
Change Rims

Võimsus

270

kW

Kiirendus (0-100 km/h) "Launch Control" režiimis

5,4

s

Aku maht (neto)

94,9

kWh

Elektrifitseeriv jõudlus.

Sõiduki südameks on kere põhja integreeritud 800-voldine liitiumioonaku, millel on muljetavaldav jõudlus – nii laadimise kui ka sõidu ajal. Oodake tõhusat, kiiret laadimist ja võimsust kuni 270 kW.

Audi A6 e-tron avant dünaamiline tagantvaade

Pikaks reisiks valmis: Nautige pikki reise tänu suurele sõiduulatusele ja "e-troni marsruudiplaneerija" navigatsiooni abil. See planeerib laadimisseisakuid, eeltingimusi aku kiiremaks laadimiseks ja lisaks veel palju muud.

Hingemattev Avant disain.

Kiirust väljendav tugevalt ettepoole kalduv tagajoon on iseloomulik Avant-vormile. Must välispakett rõhutab mustade disainielementidega veelgi sõiduki dünaamilisust.

Audi A6 e-tron avant eest
Audi A6 e-tron avant külgvaade
Audi A6 e-tron Avant tagantvaade
#

Karismaatiline valgussignatuur: Uus laternate disain ärkab ellu maatriks-LED-esilaternate ja teise põlvkonna digitaalsete OLED-tagalaternatega millel on digitaalsed valgussignatuurid. Selles kombinatsioonis on saadaval kokku kaheksa digitaalset valgussignatuuri, sealhulgas uus aktiivne digitaalne valgussignatuur.

Avastage uusi horisonte.

Panoraamklaaskatus muudab selgelt struktureeritud interjööri veelgi avaramaks ja rõhutab kvaliteetseid materjale. See täidab katuseala peaaegu täielikult ja koosneb üheksast segmendist, mida saab elektriliselt pimendada.

Audi A6 Sportback katusAudi A6 Sportback katus

Märkus: Pildil on Audi A6 Sportback e-tron performance.

#

Panoraamekraan: Suur, kumer panoraamala on täielikult juhi poole kallutatud ning sisaldab Audi virtual Cockpit Plusi (11,9-tolline) ja MMI keskekraani (14,5-tolline). Tänu MMI kaassõitja ekraanile (10,9-tolline) saab näiteks navigeerimist ja meelelahutust üksteisest eraldi juhtida.

Audi A6 Limousine MMI

Audi connect.

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

#

Audi Application Store.

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.


#

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

Audi Smart Service on Smartphone

Smart service

Hoolduse meeldetuletuse ja sõiduki kaugdiagnostika abil hoiab Audi teie sõidukil ka eemalt silma peal, pakkudes kiiret ja individuaalset abi. Et teie teekond oleks täiesti muretu.

Märkus: Pildil on Audi Q6 SUV e-tron.

#

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

Märkus: Pildil on Audi A6 Sportback e-tron performance.

Kohandub teie sõidustiiliga.

Kasutage sõidurõõmu ja mugavuse suurendamiseks pidevalt kohandatavaid sõiduki omadusi – saate seadistada Audi drive selectiga, mis sisaldab uusi funktsioone. Olgu see sportlik või mugav: adaptiivne õhkvedrustus võimaldab teil kohandada oma sõidukit vastavalt teie vajadustele.

edition one.

Tähistage mudeli turuletoomist eriväljaandega edition one, mis on tõeline pilgupüüdja. Valida saab mitme värviviimistluse vahel Daytona-hall, pärlefekt, Malpelo-sinine, metallik ja Siam-beež, metallik.

Audi A6 e-tron eest

Hingemattev karisma: edition one paketti kuuluvad tumendatud maatriks-LED esilaternad, antratsiithallis värvuses Audi rõngad, S-line kaitserauad, kerevärvi Singleframe iluvõre ja virtuaalsed välispeeglid.

Sama vaheldusrikas kui elu ise.

Audi originaaltarvikud muudavad teie sõiduki absoluutseks igakülgseks talendiks. Tehnilised omadused ja visuaalsed aktsendid võimaldavad teil oma sõidukit hõlpsasti uute vajadustega kohandada. Uuesti ja uuesti.

#

Sportlikus: Audi süsinikkiust välispeeglikorpused loovad väljendusrikka kontrasti sõiduki värviviimistlusele ja annavad teie Audile veelgi silmatorkavama välimuse.

Märkus: Pildil on Audi A6 Sportback e-tron performance.

#

A6 Sportback e-tron performance

#

S6 Avant e-tron

#

S6 Sportback e-tron