Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi A5 Limousine | Võimas. Sportlik. Emotsionaalne | Audi Eesti

A5 Limousine

Kütusekulu (kombineeritud): 7.7–4.7 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 176–124 g/km; CO₂ emissiooniklass: G–D.

Võimas. Sportlik. Emotsionaalne.

Juba kümnenda põlvkonna debüüdiga kannab kauaaegne ja enimmüüdud Audi A4 mudeliseeria nüüd nime Audi A5. Uuel Audi A5 Limousinel on sportlik elegantne siluett, täielikult digitaliseeritud interjöör ning suure jõudlusega ja tõhusad ajamisüsteemid.


A5 Limousine

Kraftstoffverbrauch (kombiniert)*: 58.9–37.7 mpg

CO₂-Emissionen (kombiniert)*: 171–125 g/km

Change Exterior Color
Change Rims

Sportlikkus koos elegantsiga.

Selged ja elegantsed vormid sportlike proportsioonidega: pika teljevahe ja lühikeste üleulatuvate osadega Audi A5 Limousine tekitab emotsioone igast vaatenurgast. Uue disainiga tagaluuk koos tagaaknaga annab sportliku ilme.

Puristlik disain, nutikas tehnoloogia.

Avarast interjöörist õhkub puristlikku esteetikat ning tänu täielikult digitaliseeritud instrumentidele ja juhtnuppudele on see muutunud digitaalseks lavaks, mida raamivad kvaliteetsed pinnad.

Nutikas valguse disain

Nutikas valguse disain: Oma laia värvispektriga interaktsioonivalgusti – dünaamiline valgusriba tuuleklaasi all – ümbritseva valgustuse paketis "pro" mitte ainult ei teavita ja abistab juhti teatud olukordades, vaid ka animeerib interjööri muljetavaldavas stiilis.

Audi A5 Sedaan MMI

Audi connect.

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

Audi A5 Sedaan MMI

Audi Application Store teie Audis.

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi A5 Sedaan MMI

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

Audi Smart Service nutitelefonis

Smart service

Hoolduse meeldetuletuse ja sõiduki kaugdiagnostika abil hoiab Audi teie sõidukil ka eemalt silma peal, pakkudes kiiret ja individuaalset abi. Et teie teekond oleks täiesti muretu.

Functions on Demand

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

Tõhusad ja suure jõudlusega ajamisüsteemid.

Kliendid saavad valida suure jõudlusega TFSI ja TDI mootorite vahel. Mõnel mootorivariandil on süsteemiks MHEV plus, 48 V kerge hübriidtehnoloogia ja need on kombineeritud quattro nelikveoga, et parandada veojõudu.

edition one

edition one magneesiumhallide aktsentidega.

Tähistage mudeli turuletoomist eriväljaandega edition one, mis on tõeline pilgupüüdja ​​tänu välisele S-paketile, mustadele magneesiumhallidele aktsentidega, 19-tollistele ratastele ja LED-esilaternatele pluss.

Sama vaheldusrikas kui elu ise.

Audi originaaltarvikud muudavad teie Audi A5 Limousine absoluutseks igakülgseks talendiks. Tehnilised omadused ja visuaalsed aktsendid võimaldavad teil oma sõidukit hõlpsasti uute vajadustega kohandada. Uuesti ja uuesti.

Audi A5 Limousine

Jää mobiilseks: Võtke ratas lihtsalt sagedamini kaasa – lukustatav rattahoidja muudab selle katusel transportimise lihtsaks. Kanduri katusekinnitus koosneb anodeeritud alumiiniumprofiilist ja seda on praktiline kasutada tänu pöördnupule.