Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi A5 Avant | Sportlikkuse uued mõõtmed | Audi Eesti

A5 Avant

A5 Avant

Kütusekulu (kombineeritud): 7.9–4.8 l/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 180–127 g/km; CO₂ emissiooniklass: G–D.

Sportlikkuse uued mõõtmed

Juba kümnenda põlvkonna debüüdiga kannab kauaaegne ja enimmüüdud Audi A4 mudeliseeria nüüd nime Audi A5. Uus Audi A5 Avant püüab pilku nii oma tugevate proportsioonide, täielikult digitaliseeritud interjööri kui ka tõhusate ja suure jõudlusega ajamisüsteemidega.

A5 Avant

Kraftstoffverbrauch (kombiniert)*: 7.9–4.8 l/100 km

CO₂-Emissionen (kombiniert)*: 180–127 g/km

Change Exterior Color
Change Rims

Sportlik, emotsionaalne välimus

Uue Audi A5 Avanti proportsioonidest õhkub sportlikkust, mida laienevad rattakoopad veelgi rõhutavad. Tasapinnaline tagaaken teravdab avanti iseloomu.

Puristlik disain, nutikas tehnoloogia

Avarast interjöörist õhkub puristlikku esteetikat ning tänu täielikult digitaliseeritud instrumentidele ja juhtnuppudele on see muutunud digitaalseks lavaks, mida raamivad kvaliteetsed pinnad.

Audi A5 Avant MMI-Panoraamekraan

MMI panoraamekraan: Audi virtual cockpit (11,9-tolline) ja MMI touch (14,5-tolline) on integreeritud OLED-tehnoloogiaga juhile suunatud kumerasse MMI panoraamekraani. MMI kõrvalistuja ekraan (10,9-tolline) võimaldab reisijatel abistada juhti navigeerimisel või juurdepääsu meelelahutusfunktsioonidele.

Audi A5 Sedaan MMI

Audi connect

Ülim ühendus, otse internetist. Uuenduslikud Audi connect teenused muudavad igapäevaelu lihtsamaks ning aitavad sõitude ja reiside planeerimisel.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Audi A5 Sedaan MMI

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Audi A5 Sedaan MMI

Kõnesisestus tehisintellektiga

Tänu võrguvõrdlusele tunneb kõnesisend ära ka nimed sihtkoha sisestamisel. ChatGPT® ja AI abil, kes on spetsiaalselt sõidukiteadmiste alal koolitatud, ei jää praktiliselt ükski sinu küsimus vastuseta.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Audi Smart Service nutitelefonis

Smart service

Hoolduse meeldetuletuse ja sõiduki kaugdiagnostika abil hoiab Audi teie sõidukil ka eemalt silma peal, pakkudes kiiret ja individuaalset abi. Et teie teekond oleks täiesti muretu.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Functions on Demand

Functions on demand

Function on Demand funktsiooniga pakub Audi klientidele veelgi suuremat paindlikust. Mitmeid funktsioone on võimalik igal ajal lisada. myAudi rakendus muudab funktsioonide valiku intuitiivseks ja kiireks.

Tõhusad ja suure jõudlusega ajamisüsteemid

Kliendid saavad valida suure jõudlusega TFSI ja TDI mootorite vahel. Mõnel mootorivariandil on süsteemiks MHEV plus, 48 V kerge hübriidtehnoloogia ja need on kombineeritud quattro nelikveoga, et parandada veojõudu.

edition one

edition one magneesiumhallide aktsentidega

Tähistage mudeli turuletoomist eriväljaandega edition one, mis on tõeline pilgupüüdja ​​tänu välisele S-paketile, mustadele magneesiumhallidele aktsentidega, 19-tollistele ratastele ja LED-esilaternatele pluss.

Märkus: Pildil on Audi A5 Sedaan.

Sama vaheldusrikas kui elu ise

Audi originaaltarvikud muudavad teie Audi A5 Avanti absoluutseks igakülgseks talendiks. Tehnilised omadused ja visuaalsed aktsendid võimaldavad teil oma sõidukit hõlpsasti uute vajadustega kohandada. Uuesti ja uuesti.

Audi Katuseboks

Katuseboksiga ruumi seiklusteks: Suusad, lumelaud, pagas – transportige kõike aerodünaamiliselt ja stiilselt katuseraami ja Audi katuseboksi abil. Särav must disain kleebistega on tõeline pilgupüüdja.