Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

SQ5 Sportback > Q5 > Audi Estonia
Eest-küljeltvaade Audi SQ5 Sportback

SQ5 Sportback

Sportlik. Võimas. Dünaamiline. Uus Audi SQ5 Sportback.

Keskmine kütusekulu: 7.1–7.0 l/100 km,
keskmine CO₂ heide: 186–185 g/km

Kupeeliku siluetiga sportlik linnamaastur on täiuslikult universaalne, pakkudes muu hulgas palju ruumi kõige erinevamateks vajadusteks. Teedrajav disain, võimas V6 TDI mootor ja pidev quattro nelikvedu, mis kannab Audi SQ5 Sportbacki jõu kindlalt teele.

Pealtvaade Audi SQ5 Sportback

Särav ja võimas

Audi SQ5 Sportbacki kolmeliitrine V6 TDI võimsusega 251 kW ja 8-käiguline tiptronic käigukast tagavad kiire ja sujuva sõidu. Standardvarustusse kuuluv pidev quattro nelikvedu jagab veojõudu esi- ja tagasilla vahel vastavalt vajadusele. 0 kuni 100 km/h 5.1 sekundiga. Ja muljetavaldav kiirendus kuni elektrooniliselt piiratud tippkiiruseni 250 km/h välja. Vaimustav sõiduelamus.

Spetsifikatsioon

Võimsus

251

kW

Kiirendus

5.1

s

0 kuni 100 km/h

pöördemoment

700

Nm

maksimaalne

Isikupärane ja karismaatiline

Sportlik dünaamika ja rabav võimsus tõstavad Audi SQ5 Sportbacki teiste seast jõuliselt esile. Audi SQ5 Sportbacki sportlikku elegantsi rõhutavad S katusespoiler ja kupeelik katusejoon. Peenelt mõjub ka esiosa – tänu kärjemustriga Audi Singleframe esivõrele, S-disainiga esimesele kaitserauale ja jõulistele alumiiniumraamiga õhuvõtuavadele. Sportlikule välimusele annavad lõpliku lihvi kroomviimistlusega ovaalsed topelt-summutiotsad. Kokkuvõttes mõjub disain kerge ja õhulisena ning räägib suurepärasest aerodünaamikast.

Uued valgustusstsenaariumid

OLED-ide jagamine väikesteks eraldi juhitavateks segmentideks kolmemõõtmelises paigutuses tekitab muljetavaldava lahenduse, mis annab võimaluse luua uusi valgustusstsenaariume. Autot ostes on klientidel võimalik selle isikupärastamiseks valida kolme tagalaternate mustri vahel. Lisaks sellele kohandub tagalaternate muster kasutamisel automaatselt sõidurežiimiga. Digitaalsed OLED tagalaternad on varustatud lähedussensoritega: kui auto seisab ja tagant lähenev teine sõiduk või liikleja jõuab sellele lähemale kui kaks meetrit, süttivad suurema nähtava ala tekitamiseks automaatselt kõik OLED-i segmendid.
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Signatuur 1
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Signatuur 2
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Signatuur 3